CultuurKeus

CultuurKeus biedt voorstellingen in de zalen, evenals voorstellingen en workshops van kunstenaars/docenten op uw school.
Daarnaast brengen wij programma’s van musea, culturele instellingen en aanbieders uit de regio onder uw aandacht in Tips van Hart. Deze activiteiten kunt u direct bij de aanbieders aanvragen.

Hart staat voor cultuuronderwijs dat inspireert en kinderen onvergetelijke ervaringen geeft. Met onze activiteiten kijken kinderen naar schilderijen, luisteren ze naar muziek, bezoeken ze een voorstelling, praten ze over een boek en gaan ze vooral ook zelf met de kunstvakken aan de slag. Ze ontdekken hun talenten en ontwikkelen vaardigheden als onderzoeken, experimenteren, creativiteit en samenwerken, die onmisbaar zijn in een maatschappij die in een razend tempo verandert.
We wensen u veel inspiratie met de activiteiten uit CultuurKeus.

Op de volgende pagina kunt u de voorstellingen, workshops en Tips van Hart bekijken en uw keuzes maken. De kosten van alle activiteiten uit CultuurKeus zijn voor rekening van de school.

Tip voor Hart
Heeft u een tip voor Hart? Heel graag! Misschien heeft u een aanbieder uit onze regio in uw school gehaald voor een projectweek, of thema en bent u erg enthousiast. Laat het ons weten. We nemen graag activiteiten van aanbieders op in CultuurKeus die door scholen goed bevonden zijn.

Uw mening
Uw mening is bepalend voor hetgeen we opnemen in onze programma’s voor het basisonderwijs. We horen uw mening daarom graag. Bent u erg tevreden of juist ontevreden over een voorstelling of workshop uit CultuurKeus, laat het ons weten. Mail: SDriessen@hart-haarlem.nl

 

Maak uw keuze

 

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart