CultuurMenu 2017-2018

 

Het CultuurMenu is een structureel cultuurprogramma met kwaliteit voor de gehele basisschool in de gemeenten Haarlem, Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort. Om leerlingen met zoveel mogelijk kunstdisciplines en erfgoed in aanraking te laten komen werkt het CultuurMenu in een cyclus van vier jaar.

Hierin komen voorstellingen in theaters en concertzalen aan bod, en activiteiten op school op het gebied van theater, dans, muziektheater en literatuur. Maar ook museumbezoeken en kunstenaars in de klas vertegenwoordigen de verschillende vakgebieden.

Scholen kiezen uit het aanbod dat voor hun stadsdeel/ randgemeente beschikbaar is. Elke school kiest voor twee jaargroepen voor een voorstelling en voor twee jaargroepen voor een museumbezoek. De eerste keuzes van scholen worden zoveel mogelijk toegewezen, toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst.

Let op: Scholen die hun keuze motiveren en aangeven hoe het aansluit bij hun doelen/ lesprogramma krijgen voorrang.

Lees meer over hoe het CultuurMenu in zijn werk gaat.
 


Inschrijven

Schrijf uw school hier in op het CultuurMenu 2017-2018. 
Inschrijven kan van 20 maart 2017 t/m 12 april 2017.

 

          

Bekijken

Benieuwd naar het aanbod voor uw school?
 

 

Nu inschrijven

 

Bekijk het aanbod hier


 

 

 

 

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart