Juryrapporten

Heb jij dit jaar meegedaan aan het HIT? Dan heeft een deskundige jury jouw werk of act gezien en beoordeeld. Tijdens de prijsuitreikingen kregen de winnaars al te horen waarom zíj met een prijs naar huis gingen. Tijdens de finales kon je de jury opzoeken om hen te vragen naar feedback over jouw talent.Voor bepaalde categorieen is er daarnaast een juryrapport opgesteld.

De winnaars van 2017

De eerste HIT finales zijn geweest.

Masterclasses

Deelnemers in de categorieen Singer Songwriters, Bands, Klassieke Muziek, Dans en Kleinkunst zijn uitgenodigd een masterclass te volgen, voorafgaand aan de finales. De masterclasses worden gegeven door professionals die jou weer een stapje verder helpen met je presentatie. Aanwijzingen kunnen gaan over techniek en interpretatie, maar natuurlijk ook over jouw voordracht.

Promo-tour

In februari trekt de HIT promo-tour langs verschillende scholen. Tijdens de pauze verrassen dansers Sophia Maria Kienhuis, Theta Tazelaar, b-boy Wouter en percussionisten Jyoti Lotos en Bas ten Hoor de leerlingen met een spectaculaire act. Iedereen met talent wordt opgeroepen mee te doen aan het HIT en zich te presenteren op een van de professionele podia.

Juryleden

Klassieke MuziekVincent van AmsterdamLenny KerkhofJoukeline SizooPoëzieAnne SollieWillemien SpookLucas HirschSinger SongwritersEva ScholtenMindel KoningJeroen RoelofsenBandsRemmert VelthuisMenzo SchikVincent LamersJeroen RoelofsenDansQuendell AmstelveenYmke FrosKleinkunstVictoria OsbornBobbie BlommesteijnMylou FrenckenTheaterMarlies HasebosFabian JansenDe JongerentheaterhuryBeeldendAnn DemeesterAnnemiek SteenhuisXandra ManiputiChantal van Erven

Jubileumjaar

In 2017 bestaat het HIT 70 jaar en daar maken we een feestelijke lustrumeditie van! Naast het reguliere programma organiseren we in 2016-2017 extra activiteiten waarbij een brede groep leerlingen geinspireerd samen kan werken met professionals en leerlingen van andere scholen en waarbij zij het hun talent of het resultaat kunnen laten zien aan groot publiek op een bijzondere locatie.

H!T in (social) media

Volg het tournooi op de voet! Volg ons via de websiteVolg ons op FacebookVolg ons op TwitterVolg ons in de persVolg ons op You Tube

Finale Dans & Kleinkunst

Maandag 16  juni 2014 was de finale Dans en Kleinkunst in de Toneelschuur.

Finale Bands

Dinsdag 8 april 2014 was de finale Bands in het Patronaat.De winnaar was de band The Curtains.

Tentoonstelling Beeldend & Prijsuitreiking beeldend

van 2 tot 24 april is de tentoonstelling Beeldende Kunst in de Kloostergangen van het Stadhuis.Op vrijdag 11 arpil is op dezelfde locatie tussen 16:00 uur en 18:00 uur de prijsuitreiking.

Beeldende kunst en Mode dit jaar samen

Dit jaar zullen Beeldende Kunst  (2D en 3D) en Mode tegelijkertijd worden tentoongesteld in de Kloostergangen van het Stadhuis.Tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 11 april tussen 16:00 uur en 18:00 uur is er gelegenheid voor de deelnemers van de categorie mode om hun creaties te showen.Het is een andere aanpak dan jullie van ons gewend zijn. Bovendien is er door de beperkte ruimte en de regels die bij deze ruimte horen een andere opzet van nomineren en tentoonstellen noodzakelijk.

Finale Klassieke Muziek en Poezie

Donderdag 10 april is de finale Klassieke Muziek en Poezie in de Lutherse Kerk.

Finale Singers & Songwriters

Maandag 7 april is de finale Singers & Songwriters in het Patronaat.Kaarten kunnen aan de deur en via de website van het Patronaat worden gekocht.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart