Jubileumjaar

In 2017 bestaat het HIT 70 jaar en daar maken we een feestelijke lustrumeditie van! Naast het reguliere programma organiseren we in 2016-2017 extra activiteiten waarbij een brede groep leerlingen geinspireerd samen kan werken met professionals en leerlingen van andere scholen en waarbij zij het hun talent of het resultaat kunnen laten zien aan groot publiek op een bijzondere locatie. Lees hier wat er allemaal staat te gebeuren!

 

Een Beeldend Kunstproject

Scholieren van verschillende scholen zullen samen met een kunstenaar werken aan een kunstwerk. Iedere leerling werkt op school aan zijn eigen onderdeel, waardoor er is veel ruimte en tijd blijft voor eigen inbreng en creativiteit. Alle onderdelen samen vormen uiteindelijk een groots kunstwerk dat getoond zal worden op een prominente openbare plek in Haarlem, waar ieder het kan bewonderen.


 

Workshops op school

In de periode van 1 november tot 1 april biedt Hart de deelnemende scholen workshops aan tegen gereduceerd tarief. Dit is mogelijk door subsidie van de combinatieregeling van de gemeente Haarlem. Een overzicht van de workshops van de verschillende disciplines vind je hier.
 

Demonstraties op school

In de aanloop naar het HIT festival zullen behalve workshops op school ook demonstraties georganiseerd worden. Deze vinden plaats in de pauzes, in de hoop zo een nieuwe groep leerlingen te prikkelen om deel te nemen aan het HIT!

 

Masterclasses

Tijdens de vorige editie van het HIT vonden er masterclasses plaats bij de disciplines Klassieke Muziek, Singer Songwriters en Bands. Tijdens deze sessies vond eveneens de selectie van de finalekandidaten plaats. Dit is een groot succes gebleken! Voor HIT 70 jaar worden de masterclasses uitbreid naar de disciplines Kleinkunst en Dans.
 


Feestelijke Opening HIT 70 jaar

Als start evenement van HIT 70-jaar, voorafgaand aan de finaleweek, wordt een feestelijke middag of avond georganiseerd. Op dit moment wordt het Beeldend Kunstwerk onthuld en zijn er optredens van verschillende talenten.De Finales

10 april:             Finale Klassiek & Poëzie in de Philharmonie Kleine Zaal

11 april:             Finale Singer Songwriter & Free-running in het Patronaat Kleine Zaal

12 april:             Finale Bands in het Patronaat Kleine zaal en Finale Dans & Kleinkunst in het Patronaat Grote zaal

13 juni:              Finale Theater in de Toneelschuur

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart