Musea op zoek naar leerkrachten

Museum Haarlem vraagt advies
Museum Haarlem roept voor zijn nieuwe vaste opstelling de hulp in van onderwijsspecialisten. Speciaal voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs komt er een aparte leerlijn over de eigen omgevingsgeschiedenis. Het museum is op zoek naar leerkrachten die mee willen denken hoe de leerdoelen het best in de tentoonstelling verwerkt kunnen worden. Het gaat om één of twee bijeenkomsten. 

Ben je geïnteresseerd dan kunt je contact opnemen met Laura van der Wijden, directeur van het museum: info@museumhaarlem.nl. Telefoon: 023-5422427.
Museum Haarlem is hét stadsmuseum van Haarlem en Zuid-Kennemerland. En vertelt het verhaal van de recente en oudere geschiedenis van de stad en zijn omgeving.

Nieuwe introfilm in Cruquius Museum
Het Cruquius Museum krijgt binnenkort een nieuwe introductiefilm die bezoekers aan het begin van hun bezoek te zien krijgen. Het is een film speciaal gemaakt voor het museum over het droogmaken van het Haarlemmermeer. De film duurt ongeveer 10 minuten. Een student van de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht heeft de film gemaakt.

Janneke Oldenbeuving (Educatie & Publiek) is benieuwd of deze film ook voor leerlingen van de bovenbouw aansluit en geschikt is? Ben je benieuwd naar deze nieuwe film en wil je het museum helpen? Neem dan contact op met Janneke en stuur een bericht naar Joldenbeuving@shmdc.nl.

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart