Schoolbreed project op de Ter Cleeff

De Ter Cleeffschool kiest elk schooljaar een thema waar ze schoolbreed aan werken. Dit jaar was het thema Straatkunst (Streetdance en Streetart). Voor de discipline dans is samenwerking gezocht met Hart. Sophia Maria Kienhuis en Theta Tazelaar hebben aan alle groepen twee danslessen gegeven die aansloten bij het thema.

Bijzonder aan dit project was dat ook het volledige docententeam een dansworkshop heeft gekregen ter introductie van het project. De dans van de docenten werd opgevoerd voor de kinderen en vormde de opening van het project. Door middel van enkele grote presentaties op het schoolplein hebben de leerlingen aan ouders en broertjes en zusjes laten zien wat ze kunnen!

De school heeft het thema zelf verder vorm gegeven, de leerlingen hebben onder andere ook met beeldende technieken Streetart gemaakt die tijdens de presentaties werd getoond. Hart kijkt samen met de Ter Cleeff terug op een meer dan geslaagd themaproject op maat!

De inhoud van deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Hart aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site.
 
Copyright: Stichting Hart